Christopher Wormell – Een bos vol enge wilde beesten

geplaatst in: ★★★★★, 6-, recensie | 0
Christopher Wormell – Een bos vol enge wilde beesten

Op een dag komt de beer, die op zijn gemak door het bos wandelt, een jongetje tegen. Een jongetje met een probleem: hij is verdwaald. En zijn moeder had nog zo gezegd dat hij helemaal niet in het bos mag komen vanwege de enge wilde beesten die daar rondlopen. Enge wilde beesten?! Daar schrikt de beer van en hij besluit om dicht bij het jongetje te blijven. De leeuw, de olifant, de slang, de krokodil en de wolf die ze onderweg tegenkomen, rillen ook bij het idee dat het in het bos wemelt van de enge wilde beesten, en zo wordt de groep steeds groter. Dan klinkt er een woest, boos gebrul. Alle dieren slaan op de vlucht, maar het jongetje treedt het enge wilde beest dapper tegemoet. Tot zijn grote schrik komt het gebrul van iets veel engers dan van een wild beest: een boze moeder…

Boekinformatie
Schrijver: Christopher Wormell
Titel: Een bos vol enge wilde beesten
Uitgeverij: Gottmer
Jaartal: 2009
Bladzijden: 32
Illustrator: Christopher Wormell
Vertaler: J.H. Gever
Leeftijd: 6-
Klik hier voor meer informatie over dit boek en alle recensies

Mening over het boek

Recensie door Luuk (jonger dan 6 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
ja
Wat vind je van het boek?
★★★★★ – geweldig
Welke woorden passen bij het verhaal?
grappig, spannend
Waarom heb je het boek gelezen?
zag er leuk uit
Hoe kom je aan het boek?
van de bieb
Wat vind je leuk aan het boek?
Het is een grappig verhaal met mooie tekeningen

Recensies

Heb jij dit boek gelezen? Of een ander leuk boek? Klik op de oranje knop en vul het vragenformulier in
Dat is alles wat jij hoeft te doen om een recensie te schrijven...


Schrijf zelf een recensie

Tip

Ben je op zoek naar meer informatie over de schrijver, illustrator en/of vertaler? Veel van deze boekenmakers hebben een eigen website. Daarnaast vind je meer informatie op de websites van de uitgeverijen en op de websites van Jeugdbibliotheek, Jeugdliteratuur, Leesfeest

Geef een reactie