Christopher Wormell – Een bos vol enge wilde beesten (1e recensie)

Op een dag komt de beer, die op zijn gemak door het bos wandelt, een jongetje tegen. Een jongetje met een probleem: hij is verdwaald. En zijn moeder had nog zo gezegd dat hij helemaal niet in het bos mag komen vanwege de enge wilde beesten die daar rondlopen. Enge wilde beesten?! Daar schrikt de beer van en hij besluit om dicht bij het jongetje te blijven. De leeuw, de olifant, de slang, de krokodil en de wolf die ze onderweg tegenkomen, rillen ook bij het idee dat het in het bos wemelt van de enge wilde beesten, en zo wordt de groep steeds groter. Dan klinkt er een woest, boos gebrul. Alle dieren slaan op de vlucht, maar het jongetje treedt het enge wilde beest dapper tegemoet. Tot zijn grote schrik komt het gebrul van iets veel engers dan van een wild beest: een boze moeder…

kno meer info over boek

Mening over het boek

Recensie door Luuk (jonger dan 6 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
ja
Wat vind je van het boek?
★★★★★ – geweldig
Welke woorden passen bij het verhaal?
grappig, spannend
Waarom heb je het boek gelezen?
zag er leuk uit
Hoe kom je aan het boek?
van de bieb
Wat vind je leuk aan het boek?
Het is een grappig verhaal met mooie tekeningen