Carry Slee – Ruzie met mijn BF, love troubles en een big surprise

Britt is superhappy. Haar vader is terug uit Japan. Geitensok, de grootste loserleraar van de school en de lover van haar moeder, woont sinds kort in Maastricht. En de première van de film waarin Britt de hoofdrol speelt, staat voor de deur. Ook heeft de band Crazy Ontbijtkoek nog nooit zoveel aandacht gekregen. Maar dan komt Puck met een bericht dat Britts hele leven op zijn kop zet! Bovendien moet Britt samen met haar broertje Lucas nog een verrassingsparty organiseren, maar hij gedraagt zich heel erg vreemd. Wat is er met hem aan de hand?

Boekinformatie
Schrijver: Carry Slee
Titel: Ruzie met mijn BF, love troubles en een big surprise
Serie: Dat heb ik weer! #5
Uitgeverij: Carry Slee
Jaartal: 2012
Bladzijden: 176
Illustrator: Kristel Steenbergen
Genre: zonder genre
Leeftijd: 10+

Lees dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Of leen het boek bij de bibliotheek. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via bol.com of bazarow en ondersteun mijn website. Luisterboeken kun je kopen bij luisterrijk of bol.com.
ikvindlezenleuk knop andere recensies lezen

Mening over het boek

Recensie van Lynn (12-15 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★★ – geweldig
Welke woorden passen bij het verhaal?
Grappig, vrolijk, zielig
Waarom heb je het boek gelezen?
Mijn vriendin zei dat dat wel een boek voor mij was en toen heb ik hem meegenomen.
Hoe kom je aan het boek?
Van de bieb.
Wat vind je leuk aan het boek?
Alles, het is een lekker meisjesboek!
Wat vind je niet leuk aan het boek?
Niets!
Wat wil je nog meer vertellen over het boek?
Het is een hele boeken serrie (deel: 1, 2, 3, 4 en 5). Maar het is toch elke keer nog leuk. Je kam er lekker in wegzweimelen. Er zitten geen plaatjes in dus dan kan je zelf bedenken hoe ze er uitzien. En er staan leuke testjes in! Samengevat: een aanrader! (allemaal)

Tip

Op zoek naar meer informatie over de schrijver, illustrator en/of vertaler? Veel van deze boekenmakers hebben een eigen website. Je kunt ook informatie vinden op de website van de uitgeverijen of op de websites van Jeugdbibliotheek, Jeugdliteratuur, Leesfeest

Geef een reactie