Marjon Hoffman – De regels van Floor

Regel 1: Als je verliefd bent, moet je dat nooit aan je beste vriendin vertellen! Floor is smoorverliefd op een jongen, maar ze weet helemaal niet hoe hij heet. Haar beste vriendin Margreet heeft het ook zwaar te pakken, maar dan niet van een jongen, maar van een paard. En met Valentijnsdag gooien Floor en Margreet bij alle jongens uit de buurt een kaart in de bus. Ze zijn alleen één dingetje vergeten... Veertien kersverse regels van Floor!

Boekinformatie
Schrijver: Marjon Hoffman
Titel: De regels van Floor
Uitgeverij: Ploegsma
Jaartal: 2003
Bladzijden: 96
Illustrator: Georgien Overwater
ISBN: 9789021678832
Genre: zonder genre
Leeftijd: 8+

Lees dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via één van deze linkjes (bol.com, libris, bazarow) en ondersteun mijn website. Liever een luisterboek? Kijk dan op storytel, luisterbieb, luisterrijk of bol.com. Of leen het (e-)boek bij de bibliotheek in Nederland of in België
Dit boek kun je lezen via e-boek bieb (NL) || storytel
ikvindlezenleuk knop andere recensies lezen

Mening over het boek

Recensie van Loran (10-12 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★★ – geweldig
Zitten er plaatjes in het boek?
het was een luister cd en ik heb het geluisterd op mijn radio/cd speler
Welke steekwoorden passen bij het boek?
Grappig, leuk, logisch,
Hoe kom je aan het boek?
het is een luisterboek van de bieb
Wat vind je leuk aan het boek?
elk hoofdstuk is een regel met een verhaal hoe ze de regel verzonnen heeft. bijvoorbeeld je broer mag geen poppen kleertjes aan de deur timmeren floor en margreet waren met de poppen aan het spelen en floor pakte de poppen van haar broer wand die heeft allemaal mannetjes barbies en koen haar broer kwam er achter en pakte een blaadje een pen en een pritstift hij schreef verboden voor meisjes en en lijmde die vast aan de deur toen pakte hij plakband en plkakte het vast  en toen paktr hij een hamer en spijkers timmerde hem vast en toen timmerde hij ook kleertjes vast aan de deur
Wat vind je niet leuk aan het boek?
het was een heel kort boek
Wil je het boek nog een keer lezen?
nee
Aan wie zou je dit boek aanraden?
iedereen

Tip

Op zoek naar meer informatie over de schrijver, illustrator en/of vertaler? Zoek via Google of hij/zij een eigen website heeft. Je kunt ook kijken op de website van de uitgeverij of op de websites van Jeugdbibliotheek, Jeugdliteratuur, Leesfeest

Geef een reactie