Bij vakantievoorbereiding hoort voor veel mensen ook een reisgids. Volgens mij zijn het vaak papa’s en mama’s die bepalen waar de vakantie heen gaat en wat er gedaan gaat worden. Met een reisgids die speciaal voor kinderen is geschreven kun jij je ook goed voorbereiden op de vakantie. Voor mij hoort in een goede reisgids veel informatie te staan over leuke dingen die ik onderweg tegen kan komen, zoals een museum, een kasteel of ruïne, leuke stadjes, plekken om te wandelen. Verder wil ik graag informatie over de geschiedenis van een land, hoe de mensen leven, over lekker eten. Wat wil jij weten voordat je op vakantie gaat?

Europa

Afrika

Amerika

Australië

Azië

Zuid-Amerika

Diversen

Ik schreef dit blog in 2013 en in mei 2020 heb ik het blog bijgewerkt. Daarbij zijn ook reisgidsen weggehaald, omdat ze niet meer te koop zijn en ook niet in de bibliotheek te vinden zijn.

Geef een antwoord