Voor christelijke scholen is er een eigen kinderjury, de EigenWijsPrijs. Hiervoor worden in alle groepen 5/6 en 7/8 van scholen die zich hebben aangemeld vier boeken gelezen. Bij elk van deze boeken zijn er lesbrieven gemaakt. Na twee weken gaan de kinderen stemmen op het boek dat zij het leukste vonden. Op 20 juni wordt bekend gemaakt welk boek de EigenWijsPrijs heeft gewonnen. Meer informatie over de EigenWijsPrijs en eerdere winnaars vind je hier.

Boeken voor groep 5/6

  • Bram Kasse – Super Joris en de bal die de hik had
  • Ingrid Medema – Rosa’s cupcakes
  • Marian Schalk – Gekakel op de boerderij
  • Simone Foekens – Dwarrelletters

Boeken voor groep 7/8

  • Els Florijn – Vuur over de stad
  • Judith van Helden – Vriendschap op het menu
  • Martine Jonker – David en Mirjam
  • Peter van Dijk – De toekan en de campingkok

Geef een antwoord