Om meer reclame te kunnen maken voor de website heb ik bedacht om boekenleggers te willen maken. Ik kan zelf helemaal niet tekenen en ben ook niet creatief. Gelukkig is een vriendin van mij docent beeldende vorming op de VMBO-afdeling van het Bonhoeffer College in Enschede. Ik heb haar gevraagd of zij misschien haar leerlingen een opdracht kon geven om een boekenlegger voor mij te maken.

Vandaag kreeg ik een envelop vol met 27 mooie tekeningen. Heel erg gaaf!

2014 overzicht ingestuurde boekenleggers

Ik heb alle tekeningen uitgebreid bekeken en uiteindelijk vier tekeningen uitgekozen. Deze tekeningen staan hieronder. Maar welke tekening komt er nu op mijn boekenlegger? Daar mag jij me bij mee helpen. Geef onderaan dit bericht door welke tekening jij het leukste vind en waarom. Stemmen kan t/m dinsdag 1 juli. Voor de leerling die de winnende tekening heeft gemaakt heb ik een leuk cadeautje!

2014 boekenlegger-1
Tekening 1
2014 boekenlegger-2
Tekening 2
2014 boekenlegger-3
Tekening 3
2014 boekenlegger-4
Tekening 4

16 reacties

 1. Tekening 4 maakt het beste reclame voor je site. .. Dus die krijgt mijn stem

 2. tekening 2 van dat vrolijke mannetje die laat zien dat ie lezen inderdaad leuk vindt.

 3. De stijl van tekening 4 spreekt mij direct aan!

 4. Ze zijn allemaal leuk! Maar mijn stem gaat naar tekening 3.

 5. Ik vind nummer drie en vier de leukste, lekker vrolijk.

 6. De eerste tussenstand is bekend en staat hierboven in het bericht. Tot nu toe is er 12x keer gestemd. Stemmen kan nog t/m dinsdag 🙂

 7. Ik vind nummer 4 het leukste;)

 8. ik vind ze allemaalwel leuk maar ik kies voor 4 omdat die net wat kleurrijker is.

 9. Tekening 4, is het mooiste, als zijn de andere 3 ook mooi hoor !!

 10. Ik vind tekening 4 het mooist, maar ik denk dat tekening 2 een betere boekenlegger oplevert. Ik kies dus toch voor tekening 2.

 11. Nummer drie!

 12. Iedereen bedankt voor het stemmen! De stemming is inmiddels gesloten.

  Ik weet wie de winnaar is, maar ik vertel het pas vrijdag. Dan krijgen de leerlingen die hebben meegedaan hun rapport en krijgt de winnaar een cadeautje 🙂

Comments are closed.