Wedstrijd: welke tekening wordt een boekenlegger?

geplaatst in: verslag, winactie | 16


Om meer reclame te kunnen maken voor de website heb ik bedacht om boekenleggers te willen maken. Ik kan zelf helemaal niet tekenen en ben ook niet creatief. Gelukkig is een vriendin van mij docent beeldende vorming op de VMBO-afdeling van het Bonhoeffer College in Enschede. Ik heb haar gevraagd of zij misschien haar leerlingen een opdracht kon geven om een boekenlegger voor mij te maken.

Vandaag kreeg ik een envelop vol met 27 mooie tekeningen. Heel erg gaaf!
Ik heb alle tekeningen uitgebreid bekeken en uiteindelijk vier tekeningen uitgekozen. Deze tekeningen staan hieronder. Maar welke tekening komt er nu op mijn boekenlegger? Daar mag jij me bij mee helpen. Geef onderaan dit bericht door welke tekening jij het leukste vind en waarom. Stemmen kan t/m dinsdag 1 juli. Voor de leerling die de winnende tekening heeft gemaakt heb ik een leuk cadeautje!

De winnende tekening gebruik ik als basis voor mijn boekenlegger. Misschien dat ik nog wat dingen verander, zoals bijvoorbeeld de kleur.

 

Tekening 1

Tekening 2

Tekening 3

de onderste letters zijn van de scan afgevallen, er staat “lezen is tof”

Tekening 4

Uitleg van de vmbo-afkortingen: 
vmbo-kt is de dakpansklas voor de kaderberoepsgerichte leerweg met leerlingen die misschien ook de theoretische leerweg kunnen doen
vmbo-bk is de dakpansklas voor de basisberoepsgerichte leerweg die misschien een kaderberoepsgerichte leerweg kunnen doen

16 Responses

 1. Anonymous

  Tekening 4 maakt het beste reclame voor je site. .. Dus die krijgt mijn stem

 2. Isabel

  De stijl van tekening 4 spreekt mij direct aan!

 3. Miriam

  Ze zijn allemaal leuk! Maar mijn stem gaat naar tekening 3.

 4. Mathilde

  De eerste tussenstand is bekend en staat hierboven in het bericht. Tot nu toe is er 12x keer gestemd. Stemmen kan nog t/m dinsdag 🙂

 5. Myrthe

  ik vind ze allemaalwel leuk maar ik kies voor 4 omdat die net wat kleurrijker is.

 6. Anonymous

  Tekening 4, is het mooiste, als zijn de andere 3 ook mooi hoor !!

 7. Marijn

  Ik vind tekening 4 het mooist, maar ik denk dat tekening 2 een betere boekenlegger oplevert. Ik kies dus toch voor tekening 2.

 8. Mathilde

  Iedereen bedankt voor het stemmen! De stemming is inmiddels gesloten.

  Ik weet wie de winnaar is, maar ik vertel het pas vrijdag. Dan krijgen de leerlingen die hebben meegedaan hun rapport en krijgt de winnaar een cadeautje 🙂

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst... Je e-mailadres wordt niet zichtbaar op de website