icoontje voor zomerlezen

De schoolvakantie is bijna begonnen. Heerlijk om dan ‘s ochtends niet meer vroeg op te staan, omdat je op tijd op school moet zijn. Je hebt de hele dag om lekker buiten te spelen en andere leuke dingen te doen. Je gaat misschien op vakantie of je gaat andere leuke dingen doen. Vergeet je ook niet af en toe een boek te lezen?

Ikvindlezenleuk wil jou hierbij helpen. Als jij tijdens de maanden juli & augustus drie boeken (of meer…) leest en over elk boek op de website een recensie invult, dan krijg je van mij een mooi certificaat. Iedereen die mee doet aan deze zomerleesuitdaging maakt kans op een leuke prijs. Wat die prijs gaat worden weet ik nog niet, maar het heeft vast met lezen te maken 🙂

Je mag allerlei boeken lezen als het maar voor kinderen en/of jongeren is. Het kan een prentenboek zijn, een leesboek, een informatief boek of een stripboek. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie voor leuke boeken gaan lezen.

Wil jij meedoen aan deze zomerleesuitdaging? Geef je dan hier op. Ik maak een mooi overzicht van iedereen die mee doet en welke boeken er zijn gelezen. Misschien doe je nog leuke ideeën op. Ik heb je mailadres nodig om je in september een certificaat op te sturen. Daarmee kun je aan iedereen laten zien dat je leuke boeken hebt gelezen deze zomer.

Het icoontje komt van de website van Flaticon