logo kinderboekenweek 2014

WINACTIE GESLOTEN

Van 1 t/m 12 oktober is de Kinderboekenweek. Daarom organiseert de webwinkel bol.com een Kinderboekenweekfeest op woensdag 24 september. Het meeste is nog geheim (ook voor mij…), maar ik kan wel alvast een paar dingen verklappen. Suzanne Buis komt voorlezen uit haar nieuwste boek Lizzy traint dolfijnen (dat pas in oktober uitkomt). Samen met illustrator Katrien Holland geeft Suzanne Buis een schilderworkshop. Harry Potter & Albus Perkamentus zijn aanwezig en laten allemaal tovenaarstrucjes zien. Er zijn activiteiten voor kinderen vanaf een jaar of 3. Er is ook allemaal gratis lekkers te krijgen, zoals ijsjes, suikerspinnen en popcorn. Aan het einde van de middag krijgen alle kinderen ook nog een goedgevulde verrassingstas mee naar huis.

Niet iedereen kan naar dit leuke feest, maar ik mag 6 keer 2 kaartjes weggeven! Ben jij jonger dan 15 jaar en wil jij hier graag bij zijn? Stuur dan voor 8 september een mailtje naar Ikvindlezenleuk (klik op het oranje woord en je kunt mij een mailtje sturen) en vertel mij mee wie jij mee zou willen nemen en waarom. Vertel me ook even hoe oud je bent. Na 8 september zal ik bekendmaken welke kinderen naar het Kinderboekenweekfeest mogen.

Als jij een kaartje wint, mag je 1 vriendje of vriendinnetje meenemen en 1 volwassene. De ruimte van het feest is niet zo groot, dus er kunnen niet zoveel volwassenen naar binnen. Dan zou er minder plaats zijn voor de kinderen 😉

Natuurlijk heb ik voor mezelf ook een kaartje geregeld. Ik heb er alvast zin in…

Wanneer is het Kinderboekenweekfeest? 

Woensdag 24 september van 15.00-17.00 in Utrecht.