Winnaar zomerlezen 2014

icoontje voor zomerlezen

Wauw, de zomerleesuitdaging was een groot succes. Ik organiseerde dit voor de eerste keer en er hebben zich 27 mensen aangemeld. Het is helaas niet iedereen gelukt om 3 boeken (of meer) te lezen. Dat maakt niet uit! Ik ben ontzettend trots op iedereen die mee heeft gedaan. Jullie hebben ontzettend leuke boeken gelezen.

Anne Meike en Myrthe wil ik even extra in het zonnetje zetten. Zij hebben allebei 12 boeken gelezen! Dat is heel erg veel. Dat betekent dat ze meer dan 1 boek per week hebben gelezen. Supergoed gedaan meiden!

Helaas maakte je alleen kans op het prijzenpakket als je drie of meer boeken hebt gelezen. Zeventien mensen is dat gelukt! Nu moest ik dus een winnaar gaan uitkiezen. Dat is heel erg moeilijk en daarom heb ik daar een website voor gebruikt. Ik heb eerst alle namen op een rijtje gezet. Bij elke naam heb ik een cijfer neergezet.

20140901 deelnemers zomerleesuitdaging

Via de website random.org heb ik de nummers 1 t/m 17 ingevoerd en door de website een willekeurig nummer laten kiezen. En de winnaar is geworden… nummer 8

20140901 zomerleesuitdaging winnend nummer

Anne Meike, van harte gefeliciteerd! Jij bent de winnaar van de Zomerleesuitdaging 2014. Op de foto hieronder zie je wat je hebt gewonnen!

2014-09-01 prijzen zomerlezen 2014

En wat er niet op de foto staat, maar wel bij het prijzenpakket hoort, zijn twee kaartjes voor het Kinderboekenweekfeest van Bol.com. Met dank aan bol.com, omdat ik kaartjes mag weggeven. Ik geef trouwens nog meer kaartjes weg via de website. Kijk maar eens hier. Meedoen kan t/m 7 september.

Als je wilt weten welke boeken er allemaal gelezen zijn ga dan naar het overzicht met alle recensies. Misschien zitten er boeken tussen die jij ook graag wilt lezen.

Ik vond het heel erg leuk om deze zomerleesuitdaging te organiseren en ik weet zeker dat ik dit volgend jaar weer wil doen. Tot volgend jaar! Nu hoef je natuurlijk niet tot de zomervakantie te wachten om je mening te delen over een boek dat je hebt gelezen. Dat mag het hele jaar door…

De foto’s zijn door mijzelf gemaakt