Van 1 t/m 12 oktober is dit jaar de Kinderboekenweek. Dat is een leuk moment om een leuk kinder- of jeugdboek te kopen. Op de foto kun je zien welke boeken ik dit jaar gekocht heb. Zestig spiegels is het Kinderboekenweekgeschenk van dit jaar en dat krijg je gratis als je voor meer dan 10 euro aan kinder- en jeugdboeken koopt.

Wat heb ik gekocht?

aankopen Mathilde
mijn boeken

Wat heb jij gekocht?

Heb jij in de Kinderboekenweek ook een boek gekocht? Welk boek heb je gekocht? Als je wilt mag je mij een foto mailen van het boek (of misschien zelfs meerdere boeken) die je hebt gekocht. Zonder foto mag natuurlijk ook.

Ik ben heel benieuwd naar jullie boeken!

aankopen Szende
boeken van Szende
aankopen Gerrianne
boeken van Gerrianne
boeken van Judith
boeken van Judith
boeken van Christina
boeken van Christina
boeken van Conny en Femke
boeken van Conny en Femke
boeken van Myrthe en Daphne
boeken van Myrthe en Daphne
boeken van Lonneke, Lotte en Storm
boeken van Lonneke, Lotte en Storm

De foto’s heb ik via de mail toegestuurd gekregen en mag ik gebruiken in deze blogpost