Doe mee met sprookjesmaand en win een mooi sprookjesboek!

geplaatst in: leesuitdaging, winactie, winterlezen | 0


Zoals jullie weten is december sprookjesmaand op mijn website. Mijn plan is om deze maand 30 sprookjes te lezen, 15 sprookjes van Andersen en 15 sprookjes van Grimm. Ik ben inmiddels over de helft…

 

Anne Meike, Clas en Femke hebben ook sprookjes (of verhalen die gebaseerd zijn op sprookjes) gelezen. Hier vind je een overzicht met alle verhalen die voor sprookjesmaand gelezen zijn.

Van uitgeverij Christofoor heb ik een heel mooi sprookjesboek gekregen om weg te geven. Iedereen die in december minimaal één sprookje leest en er een een recensie over schrijft maakt kans op dit boek. Als jij kans wilt maken op dit mooie sprookjesboek heb je nog t/m 31 december de tijd om mee te doen. Veel leesplezier!

 

Ella Young – Keltische sprookjes
Christofoor, 1996, 168 bladzijden, vertaald door Margaret van der Heide, 8+
De zesentwintig verhalen van deze bundel vertellen onder andere over de eeuwig jeugdige Angus, de God Midyir en over zijn vrouw Ethaum, die leefden in de wereld van de goden, over het lichtzwaard uit Findrias, de Speer van de Overwinning, het Vat van Overvloed en de Steen van het Noodlot.

 

 

Koop dit boek

De leukste plek om een boek te kopen is in een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link hieronder. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!
bol.com[link_Bruna url=”http://www.awin1.com/cread.php?awinmid=8378&awinaffid=370483&clickref=bruna-algemeen&p=https%3A%2F%2Fwww.bruna.nl%2F”]

 

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst... Je e-mailadres wordt niet zichtbaar op de website