Nog een paar weekjes wachten en dan komt het derde deel van “De Bieb-bende” (De tijdwachter) van Michael Reefs uit. Vanaf 2 maart kun je het boek in de winkel kopen. Je kunt het boek alvast reserveren via de website van de Bieb-bende. Dan kun je ook het boek laten signeren als je dat wilt. Je kunt wel alvast de boektrailer bekijken van De tijdwachter bekijken.

 

 

 

Michael Reefs – De tijdwachter (De Bieb-bende 3)
Stormsteen 2015, 340 bladzijden, 10+
Lees de recensie(s) over dit boek
De vijf vrienden van de Bieb-bende vinden tijdens een museumbezoek de eerste aanwijzing van de derde Hemelrijder. In een verweerde hal diep onder de heuvel stuiten ze op het mysterieuze Rad van de Tijd. Wanneer ze hier vijf maal aan draaien, belanden ze plotseling in het jaar 536, het jaar waarin de Hemelrijders werden vermoord. Daar krijgen ze niet alleen hulp van een boerenjongen, maar ook van een mysterieus meisje dat vreemde aanwijzingen geeft. Wie is zij en waarom kan alleen Valerie haar zien?

 

Het vorige deel van de Bieb-bende:
Michael Reefs – Duister carnaval (De Bieb-bende 2)
Stormsteen 2014, 280 bladzijden, 10+
Lees de recensie(s) over dit boek
De Bieb-bende werkt aan een grote praalwagen voor carnaval. Ze hopen daarmee de eerste prijs in de wacht te slepen. Maar al snel keert het onheil terug. Melanie is ervan overtuigd dat ze deze maand weer al hun krachten nodig zullen hebben om de tweede Hemelrijder te redden en te ontkomen aan de Man met de Bijl. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk, nu Roy zich plotseling tegen hen lijkt te keren en een geheimzinnige tweeling roet in het eten gooit.

 

Wat vind je van de boektrailer? Laat het hieronder bij de reacties weten.
Michael Reefs is erg benieuwd naar jullie reacties…

 

 

bol.com, [link_Bruna url=”http://www.awin1.com/cread.php?awinmid=8378&awinaffid=370483&clickref=bruna-algemeen&p=https%3A%2F%2Fwww.bruna.nl%2F”]

 

Geef een antwoord