logo KinderjuryDeze oproep komt van de website van de Kinderjury. Als je van lezen houdt en tussen 6 en 12 jaar bent kun je je opgeven als senaatslid bij de Kinderjury. Je mag dan meebepalen welk boek uiteindelijk de Prijs van de Nederlandse Kinderjury wint en, nog leuker, je bent bij de prijsuitreiking. Je ontmoet schrijvers, mag op de foto en je kunt een handtekening in je boek laten zetten. Heel gaaf dus!

Oproep van de Kinderjury: 
Ben jij een echte boekenwurm? En ben je tussen de zes en twaalf jaar oud? Dan is de Senaat van de Nederlandse Kinderjury echt iets voor jou. Meld je vandaag nog aan!
De Senaat van de Nederlandse Kinderjury is een speciale jury van twaalf kinderen, één uit elke provincie. De Senaat werft stemmen, schrijft een blog en leest vijf boeken waarop het meest gestemd is tijdens de Nederlandse Kinderjury. Vervolgens kiest de Senaat tijdens een geheime vergadering hun eigen winnaar uit. Dit boek wint de Pluim van de Senaat. Als kers op de taart reikt de Senaat ook nog eens de Prijs van de Nederlandse Kinderjury uit.

Lijkt het jou leuk om in de Senaat te gaan? Meld je dan aan door het sollicitatieformulier in te vullen! Je vindt het formulier hier. Zien we je binnenkort in de Senaat van de Nederlandse Kinderjury ?
[einde oproep]

 

Ik ben in juni bij de Kinderboekenparade in het Kinderboekenmuseum in Den Haag geweest. De hele dag waren er schrijvers en illustratoren aanwezig, en allerlei leuke optredens. ‘s Middags was de uitreiking van de Prijs van de Kinderjury. Lees hier mijn verslag.

 

logo van de Kinderjury komt van de website van de Kinderjury

Geef een antwoord