De afgelopen week werd er druk gestemd op de ontwerpen voor mijn boekenlegger. Al na een paar dagen ging de strijd tussen boekenlegger 2 en boekenlegger 6. Er werd op internet (via twitter en facebook) veel reclame gemaakt voor deze boekenleggers. Daardoor was het gisteren een ongelooflijk drukke dag op de website. Bijna 1000 bezoekers kwamen er langs en uiteindelijk hebben 729 mensen gestemd.

De winnaar is geworden….. boekenlegger 2, met 345 stemmen!

femke - IMG_7359

Gefeliciteerd, Femke! Jouw tekening komt op mijn nieuwe boekenlegger. Ook krijg je een boek cadeau, maar welk boek dat is nog een verrassing. Femke is een recensent van Ikvindlezenleuk en een overzicht van de recensies van Femke vind je hier.

Boekenlegger 6, gemaakt door Natasja, is 2e geworden met 340 stemmen.

natasja - boekenleggerwedstrijd ikvindlezenleuk - Natasja Bloks - maart 2015

Boekenlegger 1 is gemaakt door Anne Meike, een recensent van Ikvindlezenleuk.

Anne Meike - boekenlegger Anne Meike

Boekenlegger 3 en boekenlegger 4 zijn gemaakt door Marijn

Boekenlegger 5 is gemaakt door Myrthe, een recensent van Ikvindlezenleuk.

myrthe - Boekenlegger Trein 1

Anne Meike, Femke, Marijn, Myrthe en Natasja, heel erg bedankt voor het maken van jullie mooie tekeningen. Ik vind ze allemaal mooi, maar helaas kan er maar eentje winnen.

Verder wil ik alle mensen bedanken die hebben gestemd op de verschillende tekeningen. Ik hoop dat jullie ook een keer een recensie over een jeugdboek komen schrijven 🙂

UPDATE 25 maart

Vandaag heb ik mijn nieuwe boekenleggers besteld. Omdat het verschil tussen de nummer 1 en 2 zo ontzettend klein was (5 stemmen) heb ik besloten om twee verschillende boekenleggers te laten maken. Dus ook Natasja heeft gewonnen! Natuurlijk krijgt ze dan ook een boek cadeau…