boekomslag Geronimo Stilton - Fantasia IX, de fenomenale reis

Fantasia 9 is niet zomaar een reis … het is een fenomenale reis, een zinderende zoektocht door de meest mysterieuze uithoeken van Fantasia waarbij Geronimo Stilton levensgevaarlijke, fantasiastische wezens ontmoet en vele snorhaartrillende uitdagingen aan moet gaan. Bij zijn aankomst in Fantasia 9 merkt Geronimo meteen al dat er iets vreemds aan de poot is. Zijn lieftallige en altijd vriendelijke vriendin Florina de Fleur is nors en vijandig. Ze beveelt Geronimo om haar zeven magische voorwerpen te brengen, voorwerpen die erg lastig te vinden zijn en waarvoor hij zijn leven op het spel moet zetten. Met lood in zijn schoenen gaat Geronimo op pad en zo begint het adembenemende avontuur van Fantasia 9. Op zijn reis ontmoet Geronimo Stilton draken zo groot als de hoogste berg, wordt hij achtervolgd door een bizar huis op kippenpoten en komt hij in een dorp terecht waar er zo’n trieste sfeer hangt dat het enige wat hij kan doen is huilen. Tranen met tuiten, en hij kan niet meer stoppen! En Florina lijkt in Fantasia 9 niet bij te trekken; elke keer als het Geronimo lukt om een voorwerp te vinden en naar haar terug te brengen, krijgt hij weer diezelfde ijskoude ontvangst. Ze lijkt bijna teleurgesteld dat hij het er levend vanaf gebracht heeft. Wat is er toch met haar aan de poot? Zo kennen we haar helemaal niet,,,

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Amelie (8-10 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★★ – geweldig
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
gekregen van me ouders
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, cool, fascinerend, geheimzinnig, grappig, interessant, lang, leuk, logisch, mooi, spannend, verrassend, vrolijk, zielig
Hoe kom je aan het boek?
Als cadeau gekregen
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Om iets uit het verhaal duidelijker te maken, Als versiering
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
jaa
Wat vind je leuk aan het boek?
ik raapt al mijn moed bij elkaar en klopte aan tok tok tok een stem schreewde wie is daar wie klopt daar wie stoord ons ik zette een knagerinnen stem op eh ik ben kolgerrie kokkingkol bleek magisch de poort zwaaide open en de koesterkol kwam naar buiten he wat horen mijn kollenoren een kokking kom binnen kollenzuster ik breng je hoogpersoon naar biscuit pas wel ze is vandaag behoorlijk van de kook ik brobeerde te glimlachen maar mijn angst was te grood ik werd omringd door kollen
Wat vind je niet leuk aan het boek?
niks
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
geromino stiltonen dan kunnen we samen oplunnesa de draak vliegen
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
ja het is een super leuk boek
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Kun je dan een voorbeeld geven van moeilijke woorden? Wat heb je gedaan toen je deze woorden tegenkwam?
knagerinnenstem biscuit collier
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ja, ik wil het boek nog een keer lezen
Aan wie zou je dit boek aanraden?
kinderen van vier jaar

Geef een antwoord