Deze recensies zijn, behalve door mij, geschreven door Amien, Anas, Angel, Anna, Anouk, Anyanka, April, Aron, Bartje, Berke, Bieke, Bilal, Branco, Brandon, BrandonA, BrittO, Christy, Chloë, Corne, Dani-2, Danicque, Daniël, DaphneB, Demian, Diede, Dirk, Drobot, Emelie, Emma-2, Emma-3, Esly, EsmeeM, EvaK, FemkeS, Fleur, Gabrielle, Gijs, Ginger, Giorgio, Ilya, Iris-5, IrisQ, Jaap, Jamie, Jan, Jara, JaraW, Jaydee, Jelmer, JessicaK, Joanne, JoanneJ, Julian, Justin, Kilian, Kimi, Klaudia, KyraB, Laetitia, Liselot, Liyen, Liza-2, Lola, Luca, LuukS, MaaikeG, Marijn, Mia, Manon, MarijnA, Martijn, Melissa, MichaelL, Mike, Mohammed, Myrthe, Nassira, Nick, NicoleL, Nienke, Nienke-2, NienkeH, Ninatamara, Noah, OlafK, Olivier, Pablo, Pepijn-2, PepijnJ, Quinten, QuintenG, Quinty, Randy, Raúl, Rebecca, Rita, RoanH, Robin, Romaisae, RubenK, Salmane, Sam, SanneB, SanneV, Sharona, Siba, SimoneK, Sirad, Sofie, Sollie, Sten, Taischa, Tasja, ThijmenK, ThijmenV, Tommy, Tygo, Wendy, Youri en anonieme recensenten

 

 

Recensieboeken

Arwen Elys Dayton – Seeker (Seeker 1)

Celeste Ng – Wat ik nooit eerder heb gezegd

David Solomons – Mijn broer is een superheld

Lauren St John – Het paard van een dollar (Storm 1)

Marlies Slegers – Onder mijn huid

Peter Elshout – Meesterspion

Selma Noort – De zee kwam door de brievenbus

Yvonne Jagtenberg – Hondje de enige echte

Met dank aan uitgeverijen A.W. Bruna, BLOP, Gottmer, Leopold, Luitingh-Sijthoff, Rubinstein, Unieboek Het Spectrum voor deze boeken

 

 

Geef een antwoord