Benieuwd naar alle maandoverzichten sinds het begin van Ikvindlezenleuk? Bekijk ze via deze pagina. Recensies over boeken vanaf 12 jaar vind je op IkvindlezenNIETleuk.

Deze maand zijn er 118 recensies geschreven. Met dank aan Amien, Anas, Angel, Anna, April, Bartje, Berke, Bieke, Bilal, Branco, Brandon, Britt, Christy, Chloë, Danicque, Daniël, Daphne, Demian, Diede, Dirk, Drobot, Emelie, Emma, Esly, Esmee, Femke, Fleur, Gijs, Ginger, Giorgio, Ilya, Iris, Iris, Jaap, Jamie, Jan, Jara, Jaydee, Jelmer, Jessica, Joanne, Julian, Justin, Kilian, Kimi, Klaudia, Kyra, Laetitia, Liselot, Liyen, Liza, Lola, Luca, Luuk, Maaike, Marijn, Mia, Manon, Marijn, Martijn, Melissa, Michael, Mike, Mohammed, Myrthe, Nassira, Olivier, Pablo, Pepijn, Quinten, Raúl, Rebecca, Rita, Roan, Robin, Romaisae, Ruben, Salmane, Sam, Sharona, Siba, Sirad, Sofie, Sollie, Sten, Taischa, Tasja, Tommy, Tygo, Wendy, Youri en anonieme recensenten.

gelezen door Mathilde

Mijn broer is een superheld (Gottmer), Het paard van een dollar (Gottmer), Meesterspion (BLOP), De zee kwam door de brievenbus (Leopold), Hondje de enige echte (Rubinstein) heb ik als recensieboek gekregen