icoontje voor zomerlezen

De zomer komt eraan, alhoewel je dat aan het weer nog niet goed kunt merken. Het lijkt wel herfst vandaag! En als het zomer wordt begint de schoolvakantie ook weer bijna. Heerlijk om dan ‘s ochtends niet meer vroeg op te staan, omdat je op tijd op school moet zijn. Je hebt de hele dag om lekker buiten te spelen en andere leuke dingen te doen. Je gaat misschien op vakantie of je gaat andere leuke dingen doen. Vergeet je ook niet af en toe een boek te lezen? Ikvindlezenleuk wil jou hierbij helpen.

Doe mee met zomerlezen 2015! Lees in juli & augustus minimaal drie boeken en schrijf daarover recensies. Je maakt dan kans op een leuke prijs. Wat die prijs gaat worden weet ik nog niet, maar het heeft vast met lezen te maken 🙂 Iedereen die meedoet krijgt in september een certificaat zodat je aan iedereen kunt laten zien dat je mee hebt gedaan met zomerlezen 2015.

Je mag allerlei boeken lezen als het maar voor kinderen en/of jongeren is. Het kan een prentenboek zijn, een leesboek, een informatief boek of een stripboek. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie voor leuke boeken gaan lezen.

Zomerlezen wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar deden er 27 kinderen en volwassenen mee. In totaal werden er 79 boeken gelezen. Hier vind je meer informatie over zomerlezen.

Kijk hier voor een overzicht van de deelnemers.

1 reactie

  1. Hier nog een super coole leestip: de nieuwe erg grappige graphic novel Silvester en de bizarre verhuizing, de eerste van Nederlandse bodem! Zie

Comments are closed.