Geronimo Stilton – Het leven lijkt een rodeo (1e recensie)

Op sommige dagen lijkt alles in de soep te lopen! Vandaag is zo’n dag en dat terwijl het Valentijnsdag is! Mijn wekker gaat niet af en in alle haast knakt mijn staart, bezeer ik mijn schouder en verstuik ik mijn poot. Ook op mijn werk gaat van alles mis ... De meest gelezen krant van Muizeneiland blijkt niet verstuurd te zijn en wanneer ik weer thuis kom, ... is mijn huis ook nog eens overstroomd! Gi-ga-geitenkaas! Ik zie het even niet meer zitten totdat ik een hele bijzondere knagerin ontmoet, de cowgirl Valerie Vamp! Dit optimistische en blije muizinnetje houdt van het leven en laat mijn hart een stuk sneller kloppen. Valentijnsdag lijkt een hele andere wending te nemen!

Boekinformatie
Schrijver: Geronimo Stilton
Titel: Het leven lijkt een rodeo
Serie: Geronimo Stilton #66
Uitgeverij: Bakermat, De Wakkere Muis
Jaartal: 2014
Bladzijden: 128
Illustrator: Silvia Bigolin
Vertaler: Loes Randazzo
Genre: romantisch verhaal
Leeftijd: 8+
- koop het boek bij bol.com
knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Myrthe (8-10 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★☆ – goed
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
grappig, leuk, verrassend
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Als versiering
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
leuk en ze passen goed bij de tekst
Wat vind je leuk aan het boek?
toen ik de auto wilde starten gaf hij geen kik. ik besloot een taxi te bellen maar ook die hadden het vanwege valentijnsdag veel te druk. de wanhoop nabij snikte ik. weet jij wat me vandaag allemaal nog meer te wachten staat
Wat vind je niet leuk aan het boek?
niks
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
nee niemand
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Nee
Wil je het boek nog een keer lezen?
Nee, ik wil het boek niet nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen
Aan wie zou je dit boek aanraden?
kinderen van 7 en ouder

.

Geef een antwoord