J.K. Rowling – Harry Potter en de geheime kamer (2e recensie)

boekomslag J.K. Rowling - Harry Potter en de geheime kamer (Harry Potter 2)

Na alle avonturen van het vorig schooljaar denkt Harry zich rustig aan zijn lessen Toverdranken, Transfiguratie, Bezweringen, Verweer tegen de Zwarte Kunsten en zijn favoriete sport Zwerkbal te kunnen wijden. Maar dan hoort hij een mysterieuze stem, vinden er aanslagen plaats en ontdekt hij een wel heel bijzonder dagboek.

kno meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Femke (12-15 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★☆ – goed
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, cool, geheimzinnig, interessant, leuk, spannend
Hoe kom je aan het boek?
mijn moeder had hem al
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Nee
Wat vind je leuk aan het boek?
sowieso: Dobby de huiself is geweldig!!! en dat het weer over magie gaat maar wel weer over andere dingen.
Wat vind je niet leuk aan het boek?
dat er weer wordt uitgelegd wat zwerkbal is… want als je dat wilt weten kan je net zo goed deel 1 lezen want waarom zou je deel 2 lezen en deel 1 niet??? en ik erger me echt HEEL erg aan proffesor Smalhart… ik snap dat hij in het verhaal moet maar kom op! wie kan zich nou NIET ergeren aan hem… ( zal wel aan mij liggen )
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
ik wil gewoon een brief krijgen dat ik een heks ben en ik naar Zweinstein mag!!!
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nvt
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Weet ik niet
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen, Weet ik niet
Aan wie zou je dit boek aanraden?
ik denk dezelfde leeftijd en ouder. ook een paar jaar jonger vanaf 8 ofzo. niet al te jong omdat je dingen dan niet snapt of eng vindt.