Wil jij stemmen op “Kijk en Lees”?


KijkenLees-en-de-Prijs-500px

 

Stemoproep!

“Kijk en Lees” (van Gerben Valkema & Michiel van de Vijver) is door een jury van Stichting Lezen en Schrijven genomineerd voor de Nationale Alfabetiseringsprijs! Samen met twee andere projecten staan we in categorie Preventie. Het is een publieksprijs dus tot en met 4 september aanstaande kan er gestemd worden.

 

Informatie over “Kijk en Lees”:
Als je net leert lezen, gaat er een wereld voor je open. En hoe kun je die wereld nou beter ontdekken dan met een leuk stripboek op je eigen leesniveau? Daarom zijn er in totaal negen educatieve stripboeken gemaakt speciaal voor lezers uit groep 3, 4 en 5 vol met korte grappige verhaaltjes. Meer info op www.kijkenlees.nl

 

De Nationale Alfabetiseringsprijs is een initiatief van de Stichting Lezen & Schrijven, die werkt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Met de jaarlijkse Alfabetiseringsprijzen ondersteunt de stichting initiatieven ter voorkoming en bestrijding van laaggeletterdheid in Nederland. De prijs wordt op maandag 7 september in Den Haag uitgereikt. Op diezelfde dag is ook de start van de Week van de Alfabetisering.

 

Stemmen kan via deze link (t/m 4 september): STEMPERIODE IS VOORBIJ, LINK WERKT NIET MEER

 

plaatje komt van de website van Kijk en Lees