Recensies september 2015

Benieuwd naar alle maandoverzichten sinds het begin van Ikvindlezenleuk? Bekijk ze via deze pagina. Recensies over boeken vanaf 12 jaar vind je op IkvindlezenNIETleuk.

Deze maand zijn er 80 recensies geschreven. Met dank aan Amien, Bilal, Boris, Britt, Cheyenne, Daan, Dyna, Elise, Femke, Fleur, Frank, Gerrianne, Inger, Jelle, Julie, Kimi, Lauren, Leonoor, Lyndsey, Manar, Myrthe, Salmane, Samir, Sem, Tanya, Thijmen, Zoe.

gelezen door Mathilde

Kapot (Carry Slee), De kinderboekenbrigade (Callenbach), De koe die in een boom klom (Lemniscaat), De gruwelijke generaal (De Fontein), De reis van Raaf en Papegaai (Clavis), Memorykonijn (Lemniscaat), De grote avonturenatlas (Rubinstein), Kom uit die kraan! (Lemniscaat), De schaduw van mijn broer (Leopold) heb ik als recensieboek gekregen