icoontje voor zomerlezen


Het is alweer 1 september en dat betekent dat zomerlezen 2015 afgelopen is. Ik ben trots op iedereen die heeft meegedaan. Er hadden zich 58 deelnemers aangemeld (voornamelijk kinderen), maar helaas heeft niet iedereen een recensie ingeleverd. Er zijn in totaal 181 recensies geschreven! Dat zijn er ontzettend veel.

Jelle heeft de meeste recensies geschreven dit jaar. Om precies te zijn heeft hij 52 recensies geschreven, over stripboeken, leesboeken en een informatief boek. Conny (12 recensies), Femke (18 recensies) en Myrthe (14 recensies) hebben alledrie meer dan 10 recensies geschreven. Kijk hier om een overzicht te bekijken met alle deelnemers en recensies.

Ik heb besloten om twee boekenpakketten weg te geven. Jelle en Femke (broer en zus) krijgen samen een boekenpakket omdat ze ontzettend veel boeken gelezen hebben. Dit boekenpakket mag ik weggeven dankzij boekhandel Bruna. Voor het tweede boekenpakket heb ik lootjes gemaakt en daar werd de naam van Anne uitgetrokken. Voor haar ga ik kijken in de stapel recensieboeken die ik de afgelopen tijd heb gelezen.

Ik ben trots op iedereen die heeft meegedaan. Jullie hebben samen ontzettend leuke boeken gelezen. Doen jullie volgend jaar weer mee?