logo telekidsboeken


Sinds mei van dit jaar kun je een abonnement nemen op Telekidsboeken. Bij dit abonnement mag je elke maand 10 kinderboeken downloaden. En deze boeken blijven altijd van jou. Elke maand zijn er weer 10 nieuwe boeken. Van deze 10 boeken zijn er 3 boeken voor 3-6 jaar, 4 boeken voor 6-9 jaar en 3 boeken voor 9-12 jaar.

In juni mocht ik Telekidsboeken een maandje uitproberen in ruil voor een recensie. Ik kreeg een actiecode die ik op de website kon invullen. Toen kon ik de 10 boeken downloaden. Je kunt de boeken downloaden op je computer, je tablet, je smartphone of je e-reader. Het downloaden ging erg gemakkelijk. Ik heb ervoor gekozen om de boeken te downloaden op mijn e-reader. Ik heb “Dolfje Weerwolfje” van Paul van Loon gelezen. Dit boek bleek niet zo geschikt te zijn om op mijn e-reader te lezen, omdat het een PDF-bestand was en ik kon de pagina niet vergroten. Het schermpje van mijn e-reader was te klein om het boek goed te lezen. Daarom heb ik het boek gedownload op mijn iPad. Daar kon ik de pagina wel vergroten en was het boek goed te lezen. Op de iPad heb ik ook het boek “Het letterwinkeltje” van Marianne Busser en Ron Schröder bekeken. De kleurenillustraties van Ingrid ter Koele zijn goed te bekijken op het scherm.

Ik denk dat Telekidsboeken erg leuk is voor kinderen die ook digitaal lezen. De boeken zijn ook gemakkelijk mee te nemen op vakantie, want ze zijn ook offline te lezen. Je hebt dus altijd voldoende boeken bij je 🙂 Als ik kinderen had zou ik onmiddellijk een abonnement hebben genomen. Er zitten elke maand weer zulke leuke boeken bij. Mijn lijst ‘nog te lezen’-boeken is op dit moment zo groot dat ik mezelf maar geen abonnement cadeau geef.

In september zitten onderstaande boeken in het abonnement.

telekidsboeken september

Meer informatie over Telekidsboeken vind je op hun website. Een abonnement kost 2,99 euro per maand en daarvoor krijg je 10 boeken. Dat betekent dus dat een boek jou maar 0,30 euro kost. Niet duur dus! Elk boek mag je maximaal 3 keer downloaden, dus je kunt ervoor kiezen om een boek zowel op je computer als op je tablet te zetten. Sommige boeken, zoals boeken met illustraties, zijn beter te bekijken op een tablet dan op een e-reader.

Heb jij een abonnement op Telekidsboeken? Wat vind je ervan?

logo komt van de website van Telekidsboeken