Tonke-Dragt-leesmarathon-posterOp 12 november van dit jaar wordt Tonke Dragt 85 jaar. Daarom organiseert Richard, van de website Kjoek, een Tonke Dragt Leesmarathon. De leesmarathon is van zondag 8 november t/m zaterdag 14 november. Doe jij ook mee?

Ik vind de boeken van Tonke Dragt erg leuk om te lezen en daarom doe ik mee. En ik maak er ook graag hier reclame voor, want het is altijd leuk als er nog meer mensen de boeken van Tonke Dragt ontdekken.

 

Wat moet je doen?
Boeken van Tonke Dragt lezen natuurlijk. Je mag zelf lezen, herlezen, voorlezen, samen lezen. Probeer zo veel mogelijk boeken te lezen, maar minimaal één. Op de website van Kjoek vind je meer informatie over de Tonke Dragt Leesmarathon. Hier staat ook hoe jij je kunt aanmelden!

 

Recensies schrijven
Ik zou het leuk vinden als je na het lezen van een boek van Tonke Dragt er ook een recensie over komt schrijven. Kijk hier voor een lijst met meer informatie over Tonke Dragt en de boeken die ze heeft geschreven.

 

Dus… lijkt het jou leuk om mee te lezen met de Tonke Dragt Leesmarathon? Geef je dan op via de website van Kjoek én schrijf een reactie onderaan dit bericht. Dan maken we er met ons allen een leuke Tonke Dragt Leesmarathon van!

 

het plaatje komt van de website van Kjoek