Benieuwd naar alle maandoverzichten sinds het begin van Ikvindlezenleuk? Bekijk ze via deze pagina. Recensies over boeken vanaf 12 jaar vind je op IkvindlezenNIETleuk.

Deze maand zijn er 82 recensies geschreven. Met dank aan Amien, Bilal, Boris, Camien, Carolien, Dyna, Elise, Femke, Fleur, Gerrianne, Hadjar, Houcem, Ilya, Jelle, Julie, Kimi, Leonoor, Luna, Luuk, Lyndsey, Mahnoor, Manar, Marco, Margreet, Mia, Myrthe, Nathania, Salmane, Samir, Sonja, Tim, Toon, Zoë en anonieme recensenten.

gelezen door Mathilde

Het verhaal vertelt… (Van Holkema & Warendorf), Het geheime logboek van topnerd Tycho (Columbus), De evolutie van Calpurnia Tate (Querido), Geniaal! (Ploegsma), Arendsjong (Leen Lefebre), Slimpie Dimpie wonderkind (Luitingh-Sijthoff), Samen ben je niet alleen (Querido), Grote kleine potvis (Marmer) heb ik als recensieboek gekregen