Julie Kagawa bij boekhandel Donner (Rotterdam)

geplaatst in: nieuws, verslag | 0

Vrijdag 30 oktober was de Amerikaanse schrijfster Julie Kagawa op bezoek bij boekhandel Donner. Om hier bij aanwezig te zijn moest je je van tevoren opgeven. In de boekhandel moest je je melden en kreeg je een groen armbandje. Hiermee mocht je in de rij gaan staan om maximaal 2 boeken te laten signeren.

Julia Kagawa 5

Ik was helaas wat te laat en heb daardoor het begin gemist waarbij Julia Kagawa vragen beantwoordde en vertelde over haar boeken. Dan maar direct in de rij gaan staan…

Julia Kagawa 1
stapels boeken
Julia Kagawa 3
de rij voor mij…

Julie Kagawa nam voor iedereen de tijd en daarom duurde het zo’n 45 minuten voordat ik aan de beurt was. Ik heb nog snel verteld over mijn website en haar een boekenlegger meegegeven.

Julie Kagawa 4
met Julia Kagawa op de foto
Julia Kagawa 2
mijn boek is gesigneerd

Het was leuk om hierbij aanwezig te zijn! Met dank aan boekhandel Donner en uitgeverij HarperCollins Nederland voor het organiseren.

 

Koop dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is in een (kinder)boekwinkel. Als je online wilt kopen kun je dat doen via de linkjes hieronder. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!
bol.com[link_Bruna url=”http://www.awin1.com/cread.php?awinmid=8378&awinaffid=370483&clickref=bruna-algemeen&p=https%3A%2F%2Fwww.bruna.nl%2F”]

 

De foto’s zijn door mijzelf gemaakt

 

 

Geef een reactie