boekomslag Rachel Renée Russell - Avonturen uit een niet-zo-perfect leven (Dagboek van een muts 1)

Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar… hoe word je populair zonder coole smartphone of hippe outfit? DUH. Niet dus! De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als Mackenzie ze uitnodigt voor een feest. Ellendiger kan het niet. Toch?

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Myrthe (8-10 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★★ – geweldig
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
cool, leuk, vrolijk, zielig
Hoe kom je aan het boek?
Als cadeau gekregen
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Als versiering
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
heel grappig getekend en ze passen goed bij de tekst
Wat vind je leuk aan het boek?
in de nabijheid van haar indrukwekkende en nogal misselijkmakende perfectie voelde ik me echt een enorme loser. en het hielp ook niet dat ze al mij ruimte innam!! niet dat ik jaloers was of zo. ik bedoel, dat zou wel erg kinderachtig zijn, toch?
Wat vind je niet leuk aan het boek?
niks het is heel erg leuk en grappig
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
ja ik wil nikki ontmoeten en dan zou ik mackenzie willen terugpakken met een gemene streek
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
je moet het echt lezen het is echt een aanrader
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Nee
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ja, ik wil het boek nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen
Aan wie zou je dit boek aanraden?
kinderen vanaf 9 jaar en voor meisjes want de meeste personen zijn meisjes