Stephan Pastis – Wat nu weer? (1e recensie)

Er zijn drie dingen die je moet weten: Ik werd geboren. Ik heb een groots detective-imperium opgericht. Ik heb grootsheid uitgevonden. GROOTSHEID. Als oprichter, eigenaar en directeur van Fiks Fiasco bv heeft Flip het maar druk, want het grootste mysterie ooit is op zijn pad gekomen: de zaak van de verdwenen aardbol. Maar een of andere zwendelaar probeert zijn zaak te saboteren. Flip moet zichzelf beschermen…

kno meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Manar (8-10 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Als je het boek niet hebt uitgelezen: waarom niet? Wat vond je niet leuk aan het boek?

Wat vind je van het boek?
★★★☆☆ – gemiddeld
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant
Welke steekwoorden passen bij het boek?
cool, grappig, interessant, leuk
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Om iets uit het verhaal duidelijker te maken
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
ja normaal
Wat vind je leuk aan het boek?
En je hoeft maar drie dingen te onthouden:
– Ik werd geboren.
– Ik heb een groots detective-imperium opgericht.
– Ik heb grootsheid uitgevonden.
Als oprichter, eigenaar en directeur van Fiks Fiasco bv heb ik het maar druk, want het grootste mysterie ooit is op mijn pad gekomen: De zaak van de verdwenen aardbol. Maar een of andere zwendelaar probeert me te misleiden. Ik moet mezelf beschermen…
Wat vind je niet leuk aan het boek?

Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
nee
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Kun je dan een voorbeeld geven van moeilijke woorden? Wat heb je gedaan toen je deze woorden tegenkwam?
paranoïde heb ik opgezocht in het woordenboek
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen
Aan wie zou je dit boek aanraden?
aan iedereen die van lezen houdt