Op maandag 7 december was Jeff Kinney een dagje in Amsterdam. Aan het einde van de middag was er een bijeenkomst bij boekhandel Scheltema. Myrthe won kaartjes om hierbij te zijn. Lees hieronder haar verslag:

“Ik had een nieuwsbrief ingevuld en daar kon je kaartjes winnen voor als Jeff Kinney in Nederland kwam. En ik heb die gewonnen. Op maandag werd ik eerder opgehaald uit school. Ik ging naar huis een broodje eten en spullen pakken zoals mijn boeken. En daarna gingen we met de auto naar de arena in Amsterdam en daar gingen we parkeren. Toen reden weer met de metro verder en daarna liepen we nog een stukje en toen waren bij boekenwinkel Scheltema. En daar zagen we Jeff Kinney op een fiets fietsen. En toen gingen we naar binnen in de boekenwinkel. We moesten heel vaak met de roltrap. Want we moesten namelijk naar de 4de verdieping. We moesten toen best lang wachten op Jeff Kinney. Maar uiteindelijk was hij er toch. Hij kreeg een groot applaus toen hij binnenkwam. Hij liet een presentatie zien en een paar foto’s zien bijvoorbeeld met zijn familie en Obama en de familie van Obama. En hij met zijn 2 kinderen bij het witte huis. Daarbij liet hij een foto zien. Over dat hij aan het voorlezen was en toen ging zijn jongste ook een stukje voorlezen en toen gaf de andere de jongste billenkoek. Hij zei dat hij soms in een stoel ging zitten om iets te bedenken voor een boek en dat dat soms zo saai was dat hij in slaap valt. En na die presentatie ging hij handtekeningen zetten maar ik was als een van de laatste omdat iedereen er gelijk naartoe stormde en ik toen dacht laat ik maar even wachten omdat heel veel kinderen gingen duwen. Toen ik een handtekening had gekregen heb ik nog 2 boeken gekocht en daar ook nog in allebei een handtekening in laten zetten. Ik ben ook nog met Bram Botermans en Jeff Kinney op de foto geweest. Het was een erg leuke dag en als afsluiting heb ik nog in Amsterdam bij de Mac Donalds gegeten. En daarna ging ik weer naar huis met de metro en met de auto. Het was een dag om niet te vergeten! Eigenlijk zou iedereen Jeff Kinney moeten ontmoeten hij was namelijk heel aardig en vriendelijk.”

2016 ontmoeting Myrthe met Jeff Kinney
2016 ontmoeting Myrthe met Jeff Kinney
2016 ontmoeting Myrthe met Jeff Kinney

Deze foto’s heeft Myrthe met haar verslag meegestuurd

Over Jeff Kinney