boekomslag Rachel Renée Russell - Drama voor de camera. Avonturen van een niet-zo-stralende tv-ster (Dagboek van een muts 7)

Nikki en haar vriendinnen Zoey en Chloë staan op het punt BEROEMD te worden! Een populaire televisieshow gaat de meiden een maand lang filmen terwijl zij een liedje opnemen. Supercool! Maar DAG EN NACHT gevolgd worden door een camera is niet alleen maar leuk. Want hoe kan Nikki nu aan Brandon laten weten dat ze hem SUPERLEUK vindt, zonder dat de hele wereld meekijkt? Ondertussen doet aartsrivale MacKenzie er ALLES aan om in de spotlights te komen. En wie is daarvan de dupe? Precies!

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Lauren (8-10 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Als je het boek niet hebt uitgelezen: waarom niet? Wat vond je niet leuk aan het boek?

Wat vind je van het boek?
★★★★★ – geweldig
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, ik lees heel veel van deze boeken
Welke steekwoorden passen bij het boek?
fascinerend, grappig, leuk, mooi, romantisch, spannend
Hoe kom je aan het boek?
gewoon gekregen
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Om iets uit het verhaal duidelijker te maken
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
Ja, heel erg
Wat vind je leuk aan het boek?
Toen we bijna klaar waren, zag ik dat Brandon zo’n beetje naar me zat te staren. Toen stond hij op en ging in de rij voor de tafel staan! In MIJN rij! Ik rolde met mijn ogen. hij is echt zo’n GRAPPENMAKER! Aangenaam. Wil JIJ mijn handtekening? En een foto misschien? Plaagde ik. Persoonlijk wil ik liever een donatie doen aan Kidz Rokckin! Zei hij en gaf me 5 dollar. Eerst kon ik hem alleen maar verward aanstaren. Toen viel alles ineens op zijn plek. Ik begreep dat Brandon 5 dollar betaalde omdat hij een KUS wilde kopen!! Van MIJ?!!!!!! Ik had zoiets van OMG! OMG! OMG! Meende hij dat SERIEUS?! Ik was bang dat ik ter plekke in mijn BROEK zou PLASSEN! Hij stond daar met die 5 dollar in zijn hand te wachten tot ik het zou aannemen. Dus nam ik het aan. En je gelooft NOOIT wat er daarna gebeurde. OMG! Niet te geloven dat het bijna één uur ‘s nachts is!! Ik ben al EEUWEN aan het schrijven! Sorry, maar ik ben zo moe, ik kan mijn ogen amper openhouden. Ik maak dit later wel af. Misschien! Ik weet het! Ik ben zo’n MUTS! WELTRUSTEN!
Wat vind je niet leuk aan het boek?

Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
Nee, eingelijk niet
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Nee
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Nee
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
Kinderen die echt super dol zijn van Dagboek van een MUTS.