boekomslag Geronimo Stilton - Reis door de tijd

Geronimo Stilton – Reis door de tijd 1 (3e recensie)

boekomslag Geronimo Stilton - Reis door de tijd

Ben jij wel eens achternagezeten door een Tyrannosaurus Rex of verdwaald in de woestijn, op zoek naar de piramide van Cheops? Mij is dat overkomen. Wat een avontuur! Het begon allemaal met een uitnodiging van professor Volt, om samen met mijn familie een reis door de tijd te maken. Hij is op zoek naar de antwoorden op drie belangrijke wetenschappelijke vragen. Door een domme actie van Klem, beland ik alleen in de tijdcapsule en moet ik het in mijn eentje tegen allerlei stego’s en tyranno’s opnemen. Gelukkig komen de anderen mij achterna in de prehistorie en reizen we samen door naar het Oude Egypte. Daar krijgen we te maken met een jaloerse farao en ontpopt Klem zich als een goochelaar. De reis gaat door naar de middeleeuwen, waar we verblijven in een middeleeuws kasteel, vol ridders en jonkvrouwen.

kno meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Jelle (8-10 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★☆ – goed
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik kreeg het van ikvindlezenleuk.nl om er een recensie over te schrijven.
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, geheimzinnig, grappig, interessant, leuk, spannend, verrassend
Hoe kom je aan het boek?
Gekregen van ikvindlezenleuk.nl om er een recensie over te schrijven.
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Als versiering
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
Ik vind ze leuk. Soms zijn ze heel groot. Ze passen bij de tekst.
Wat vind je leuk aan het boek?
Het is een fantasieverhaal maar het speelt in het verleden en dat vind ik leuk.
Wat vind je niet leuk aan het boek?
Er staan wel leuke weetjes in en leuke dingen om te doen, maar ik vind het een beetje raar na een verhaal. En ik wil ook niet in een boek schrijven en tekenen.
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
Nee. Want muizen zijn veel te klein.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Nee.
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Nee
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil het boek misschien nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
Voor kinderen die van Geronimo Stilton boeken houden.

Ikvindlezenleuk heeft dit boek gekregen van uitgeverij De Wakkere Muis voor de leeshelden

logo van uitgeverij Wakkere Muis