boekomslag Rachel Renée Russell - Hopeloos verliefd. Avonturen van een niet-zo-blije hartenbreekster (Dagboek van een muts 6)

Wanneer Nikki van haar geheime crush Brandon een berichtje ontvangt is ze HOPELOOS VERLIEFD! En net nu moet ze voor het grote Valentijnsfeest een DATE regelen! Nikki hoopt dat Brandon met haar mee wil, ze moet hem alleen nog vragen. Maar dat is nu juist het probleem: wat als hij NEE zegt? Of erger nog: wat als Brandon met de ACHTERBAKSE MacKenzie naar het feest gaat? Ondertussen krijgt Nikki steeds vaker verwarrende en nare berichtjes van hem. Vindt hij haar nu leuk of niet?

kno meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Romaisae (8-10 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★☆☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant, Ik vond de tekst op de achterkant leuk, Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen, Andere mensen zeiden dat het een leuk boek is, het leek me leuk
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, cool, fascinerend, geheimzinnig, grappig, interessant, lang, leuk, mooi, ontroerend, realistisch, spannend, verrassend, vrolijk, zielig
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Om iets uit het verhaal duidelijker te maken
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
ja maar de handen van de personen zijn raar
Wat vind je leuk aan het boek?
en omdat ik bijna geen adem kon halen begon ik vreemde hallusinaties te krijgen ik zag mezelf bij biologie naast brandon, met dat zeepaardbeest om mijn middel naar het valentijns feesst gaan met dat ding om mijn middel mijn diploma in ontvangst nemen met dat ding om mijn middel
Wat vind je niet leuk aan het boek?
dat het zo dik is
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
nikki en naar mis bri bri gaan (dat is brianna)
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Nee
Wil je het boek nog een keer lezen?
Nee, ik wil het boek niet nog een keer lezen
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
salmane