Mel Wallis de Vries was bij boekhandel Donner

Zaterdag 12 december was Mel Wallis de Vries op bezoek bij boekhandel Donner. Je kon je laten opmaken en daarna op de foto gezet worden. Mel is namelijk op zoek naar een covermodel voor haar volgende boek. Natuurlijk kon je ook een handtekening van Mel in je boek (of boeken) laten zetten. Er stond een lange rij meiden te wachten, maar Mel nam voor iedereen de tijd. Het was erg gezellig!

mel-1
er staat een rij…
mel-2
Mel signeert
mel-3
op de foto met Mel

Inmiddels is de winnaar van de covermodelwedstrijd bekend. De winnaar is Mila. Zij komt op de voorkant van het volgende boek van Mel Wallis de Vries te staan. Op de website van Mel vind je meer informatie over Mila, de covermodelwedstrijd en de fotoshoot.

[about-author name=”Mel Wallis de Vries”]