Wat lazen de leeshelden in februari

geplaatst in: leeshelden, overzicht | 0


leesheld logo (klein)
Begin december verstuurde ik de eerste pakjes naar de leeshelden. De leeshelden gingen enthousiast aan het lezen. In februari verstuurde ik nieuwe pakketten. Hoeveel boeken lazen zij in februari? Dat kun je hieronder zien.

Hier kun je meer lezen over wie de leeshelden zijn.

 

 

 

Gelezen boeken

boekomslag Geraldine Elschner - Een voetbal voor de vrede boekomslag Geraldine Elschner - Een voetbal voor de vrede boekomslag Geraldine Elschner - Een voetbal voor de vrede boekomslag Thijs Goverde - Donderkat boekomslag Lydia van Houten - Evian Willow en de vloek van de vuurdraak boekomslag Angelina van Kemenade - Het boek dat niet mocht bestaan boekomslag Jeff Kinney - Flutvakantie boekomslag Jeff Kinney - Flutvakantie boekomslag Torben Kuhlmann - Mollenstad boekomslag Marian van Lieshoud - ABC feest boekomslag Nele Neuhaus - Charlottes droompaard boekomslag Marcus Pfister - Samen zijn we beresterk boekomslag Angie Spady - Dagboek van een modemeisje boekomslag Geronimo Stilton - Reis door de tijd boekomslag Geronimo Stilton - De grote invasie van Rokford boekomslag Geronimo Stilton - Fantasia X boekomslag Thea Stilton - De ijsprinses boekomslag Sean Taylor - Goal boekomslag Sean Taylor - Goal boekomslag Sabine Zett - Hugo's geniale wereld

 

Ikvindlezenleuk kreeg deze boeken van uitgeverijen Callenbach, De Vier Windstreken, De Fontein, Holland, Kabook, Levendig, Marmer en Wakkere Muis voor de leeshelden. Dank jullie wel!

logo van uitgeverij Callenbach logo De vierwindstreken logo De Fontein (website) logo Holland  logo Kabook logo Levendig logo Marmer  logo wakkere muis

 

“Het boek dat niet mocht bestaan” (Zilverspoor) heb ik als recensieboek gekregen en doorgegeven aan de leeshelden

 

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst... Je e-mailadres wordt niet zichtbaar op de website