In januari won ik een high tea met Chinouk Thijssen. Chinouk schrijft boeken voor 15+. De high tea was op zondag 10 januari bij Ten to three bakery (website). Er was een grote tafel voor ons gedekt. We waren met 8 dames, namelijk Chinouk, Evelien (van uitgeverij Scelta Publishing), Fleurine (stagiaire bij Chinouk), Joelle, Patricia, Nakita, Cisz en ik.

We kregen eerst een glaasje bubbels met perziksmaak. We kregen een kopje tomatensoep met een tosti. Daarna werden er theepotten op tafel gezet en mooie schalen vol met lekkere dingen, zoals sandwiches, scones, cakepops, minicupcakes en macarons. Ondertussen werd er druk gekletst en ervaringen uitgewisseld over boekbloggen, leuke boeken en andere dingen die met boeken te maken hebben. Het was een supergezellige middag. We kregen ook nog een goodiebag mee naar huis, met daarin o.a. twee boeken. Het boek Hij is van mij van Chinouk kon ik meteen laten signeren 🙂 Dank je wel, Scelta Publishing voor deze winactie!

 

high tea - 1
bubbels met perziksmaak
high tea - 2
tomatensoepje
high tea - 3
macarons, sandwiches en brownies
high tea - 4
minicupcakes en op de andere schaal sandwiches en cakepops
high tea - 5
scones
high tea - 7
Chinouk signeert mijn boek
high tea niet van mij
v.l.n.r. Mathilde, Patricia, Joelle, Evelien, Fleurine, Chinouk, Cisz, Nikita

 

 

Alle foto’s, behalve de laatste, zijn door mijzelf gemaakt