boekomslag Geronimo Stilton - Geef gas, Geronimo! (Geronimo Stilton 72)

Uitgerekend ik word door de burgemeester van Rokford gevraagd om een demonstratie veilig-rijden te geven! Bevend van angst ga ik op zoek naar mijn rijbewijs, maar wat blijkt? Het is verlopen! Ik heb al jaren geen auto meer gereden en heb er nooit aan gedacht om het te verlengen. Halsoverkop begin ik aan een spoedcursus om mijn rijexamen opnieuw te doen. Gelukkig staan mijn vrienden me met raad en daad bij om er voor te zorgen dat ik op tijd klaar ben voor de demonstratie! Een race tegen de klok!

kno meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Myrthe (8-10 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
mijn zusje heeft het gekregen als leesheldenboek en toen wou ik het boek graag lezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
cool, geheimzinnig, grappig, leuk
Hoe kom je aan het boek?
Geleend van iemand
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Als versiering
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
leuk en grappig getekend en ze passen goed bij de tekst
Wat vind je leuk aan het boek?
de volgende ochtend werd ik om tien voor zeven wakker, de toetsen van mijn toetsenbord hadden diepe indrukken op mijn snuit achtergelaten.ik rende naar rijschool risicoloos voor mijn rijles.het eerste halfuur ging alles goed er kon zelfs een complimentje af bij ron :het gaat best aardig.op dat moment gebeurde het. ik hoorde een politiesirene loeien.
Wat vind je niet leuk aan het boek?
niks
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
nee ik wil niemand uit het boek ontmoeten
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Nee
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil het boek misschien nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
voor jongens en meisjes vanaf 7/8 jaar

Ikvindlezenleuk heeft dit boek van uitgeverij De Wakkere Muis gekregen voor de leesheldenBewaren