boekomslag Andy Griffiths - De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen! Spring op de hoogste trampoline ter wereld, rooster marshmallows boven een werkende vulkaan, neem een duik in de chocoladewaterval, aai de babydinosaurussen, wandel hand-in-slurf met de Slurfi nator, vlieg met een draaistoel met propelleraandrijving, stap in de enge achtbaan en maak kennis met Professor Stupido, de grootste ON-uitvinder van de wereld. Dus waar wacht je nog op? Kom naar boven!!!

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Myrthe (10-12 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
cool, grappig, leuk, spannend, vrolijk
Staan er tekeningen in het boek? Door wie zijn ze gemaakt? Vind je de tekeningen mooi? Passen de tekeningen bij het verhaal?
ja en ze zijn gemaakt door terry denton ik vind de tekeningen mooi en ze passen goed bij de tekst
Wat vind je leuk aan het boek?
doe niet zo raar zeg ik . Doe de deur van de boomhut open. Nu! nee zegt de Er-was-eens-ooit-machine. Is er iets mis? zeg ik. Dit boek is voor mij te belangrijk om door jullie te laten verknoeien zegt de machine.
Wat vind je niet leuk aan het boek?
alles vind ik leuk
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
ik wil niemand uit dit boek ontmoeten
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Wat vind je van het einde van het boek?
Het boek loopt goed af, Het einde was verrassend, Het boek heeft een gesloten einde (aan het einde van het boek is alles duidelijk of opgelost)
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil het boek misschien nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
kinderen vanaf 9 jaar en voor jongens en voor meisjes