Geronimo Stilton – De glimlach van Lisa (1e recensie)

Klem had een primeur voor mijn krant De Wakkere Muis. Een vriend wist hem te vertellen dat het bekendste schilderij van Leo V. een raadsel en elf geheime codes bevatte. Natuurlijk gingen Thea, Klem, Benjamin en ik op onderzoek uit. En zo deed ik dus op het Plein van de Zingende Steen een wel heel bijzondere ontdekking. Houd je net als ik van raadsels? Dan is dit echt een boek voor jou!

Boekinformatie
Schrijver: Geronimo Stilton
Titel: De glimlach van Lisa
Serie: Geronimo Stilton #11
Uitgeverij: Bakermat, De Wakkere Muis
Jaartal: 2005
Bladzijden: 128
Illustrator: Larry Keys
Vertaler: Loes Randazzo
Genre: detective
Leeftijd: 8+
- koop het boek bij bol.com
knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Myrthe (10-12 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen, er staat een grappig plaatje op de voorkant
Welke steekwoorden passen bij het boek?
geheimzinnig, grappig, leuk, verrassend
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Als versiering
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
leuk en mooi getekend en ze passen supergoed bij de tekst
Wat vind je leuk aan het boek?
klem zat onderuitgezakt, met zijn poten op mijn bureau, op ons te wachten.hij graaide in een zakje met kleverige kaasknabbeltjes.verdorie, wat eet je nou weer? vroeg ik. je moet eens weten hoe lekker deze zijn! proeven? nee dank je wel, voor geen blok kaas! antwoorde ik en vertrok mijn snuit in een grimas. trouwens, je bent een gewilde muis in de filmwereld, beter gezegd een gezochte muis!
Wat vind je niet leuk aan het boek?
niks
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
nee ik wil niemand uit het boek ontmoeten.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Nee
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil het boek misschien nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
kinderen vanaf 8 jaar en voor jongens en meisjes maar het meeste voor jongens (de boeken van thea stilton zijn meer voor meisjes)

.

Geef een antwoord