Mijn naam is Fond. Jane Fond. Elke nacht redt Lola als geheim agent de wereld, maar in het gewone leven gaat dat toch niet zo gemakkelijk. Het restaurant van Lolas vader loopt niet zo goed als gehoopt. Wanneer Lola hoort dat er binnenkort een heel slechte recensie over het restaurant in de krant gaat verschijnen, is het tijd voor actie! Samen met haar beste vriendin Flo bespioneert ze dagenlang de journalist die het artikel schrijft. Ze willen alles doen om te voorkomen dat het artikel in de krant komt. Een gevaarlijke missie dus, die nog lastiger wordt als Lola de oudste zoon van de man wel heel erg leuk blijkt te vinden.

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Myrthe (10-12 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★★
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant, het boek heeft een leuk en mysterieus plaatje op de voorkant
Welke steekwoorden passen bij het boek?
cool, geheimzinnig, grappig, leuk, spannend, vrolijk
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Zitten er plaatjes (illustraties) in het boek?
Ja
Heb je net ‘ja’ ingevuld? Waarvoor worden de plaatjes gebruikt?
Als versiering
Wat vind je van de plaatjes? Passen ze bij de tekst?
leuk en grappig en de plaatjes passen goed bij de tekst
Wat vind je leuk aan het boek?
een naheffing van de belasting betekent dat je geld moet betalen aan de regering . krediethaaien zijn mensen die rijk worden doordat andere mensen geen geld hebben,maar je kunt het ook zeggen als scheldwoord voor mensen die bij een bank werken. reserves zijn spaargeld. en een dichtgedraaide geldkraan betekent dat je bank je geen geld meer leent. dit probeerde mama mij allemaal uit te leggen toen ze een uur later aan mijn bed zat. opa had me naar huis gebracht , en natuurlijk was ik helemaal niet muisstil geweest. ik had ontzettend moeten huilen en had er toen alles uitgegooid wat er in het restaurant was gebeurd en het gesprek in de keuken dat ik ‘snachts had opgevangen.
Wat vind je niet leuk aan het boek?
niks
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
nee ik wil niemand uit het boek ontmoeten
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
nee
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
Zitten er moeilijke woorden in het boek?
Nee
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil het boek misschien nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
kinderen vanaf 9 jaar en voor meisjes niet voor jongens