Sinds december 2015 heeft Ikvindlezenleuk leeshelden: kinderen die dol op lezen zijn en het leuk vinden om reclame te maken voor de website. Ze zijn speciaal door mij uitgekozen. Dit jaar zullen er geen nieuwe leeshelden bij komen. Ben jij benieuwd wat ze in augustus hebben gelezen? Dat kun je hieronder zien… Hier kun je meer lezen over wie de leeshelden zijn.

Gelezen boeken

Ikvindlezenleuk kreeg deze boeken van uitgeverijen Clavis, De Vier Windstreken, Holland, KNNV, Lemniscaat, Meis & Maas, Menuet, Querido, Unieboek | Het Spectrum. Dank jullie wel!

De boeken “De jongen in bubbeltjesplastic”, “Gezocht: normale ouders”, “Verschoppelingen” heb ik als recensieboek gekregen en doorgegeven aan de leeshelden. De boeken “Grimmie” en “De sprookjessprokkelaar” komen uit mijn boekenkast en ik heb ze doorgegeven aan de leeshelden

logo uitgeverij Clavis
logo van uitgeverij Lemniscaat
logo van uitgeverij Unieboek | Het Specturm
logo van uitgeverij De Vier Windstreken
logo van uitgeverij Holland
logo van uitgeverij Menuet
logo uitgeverij KNNV
logo van uitgeverij Querido