Met dank aan ikvindlezenleuk.nl mochten Luuk en ik naar het kinderboekenfeest van Bol.com. We hebben een ontzettend leuke middag gehad in Utrecht.

luuk-1

Bij binnenkomst kreeg Luuk een stempelkaart, bij 6 stempels zouden we een goodiebag mee krijgen naar huis. Gelukkig bleek dat ze daar niet al te moeilijk over deden, we hadden namelijk 3 stempels verdiend. Niet dat we zo weinig hebben gedaan, maar er waren ook activiteiten waarbij geen stempel gegeven werd.

Vandaag (een halve week later) eens aan Luuk gevraagd wat hij zich nog herinnerd van het feest. Hij vertelt dat hij Nijntje (buiten) en Geronimo (binnen) heeft gezien, dat Peppa Big en haar broertje George hebben opgetreden en dat hij 3 stempels had.

luuk-2Luuk is vergeten dat hij een muffin mocht versieren, dat hij zijn eigen ranja heeft gemaakt, dat we een tijd hebben gekeken naar pony’s die kunstjes konden (en één had sterren) en dat we in verschillende bakken met aarde gezocht hebben naar beestjes.

Thuis gekomen hebben we de goodiebag uitgepakt. Een paar mooie doe-boeken, kaartjes en een tatoeage van Nijntje zaten er onder andere in.

luuk-3

Mathilde, bedankt dat we deze leuke middag mochten meemaken.

Groetjes Tienke en Luuk