Via mijn website konden kinderen kaartjes winnen voor het Kinderboekenweekfeest. Ilya won 2 kaartjes en nam Mannus mee. Hieronder lees je hun verslag:

 

Verslag van Ilya

dit is mijn verslag over het kinder boeken weekfeest.
We hebben leuke dingen gedaan zoals: De Harry Potter workshop en ook herfst monsters gemaakt en ik heb een tekening gemaakt van het boek silvester

ik heb het boek silvester gekocht met een handtekkening van de schrijver. De tekening heb ik opgestuurt om kans te maken op een boek van silvester. Ik ben ook geinterviewd.

Dankjewel dat ik meekon ik zou volgend jaar graag weer gaan.

ilya-1

ilya-2

 

 

 

 

 

 

 

 

Verslag van Mannus

Ik vond het superleuk en ik had verwacht van het feest dat het minder zou zijn, en het is veel meer dan ik verwacht had. Ik heb de Harry Potter workshop gedaan, herfst monsters gemaakt en een tekening gemaakt voor een wedstrijd. Ik heb een boek gekocht: Het knorrende cadeau geschreven door: Willeke Brouwer. Ze heeft ook iets in mijn boek geschreven. Ik zou het leuk vinden als ik volgend jaar weer meekan.

mannus

 

 

Ik heb de foto’s gekregen via Ilya om te gebruiken bij dit verslag