boekomslag Jeff Kinney - Flutvakantie

Zomervakantie: Bram Botermans gaat op reis. Gezellig! Maar al snel gaat er van alles mis. Misverstanden stapelen zich op en het wordt een flinke chaos. Wat een heerlijke vakantie had moeten worden, verandert in een ramp die Bram Botermans NOOIT zal vergeten…

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Kayla (10-12 jaar)
1. Heb je het boek uitgelezen?
Ja
2. Als je het boek niet hebt uitgelezen: waarom niet? Wat vond je niet leuk aan het boek?

3. Wat vind je van het boek?
★★★☆☆
4. Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant, Ik vond de tekst op de achterkant leuk, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen, Andere mensen zeiden dat het een leuk boek is
5. Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, grappig, lang, leuk, vrolijk
6. Staan er tekeningen in het boek? Door wie zijn ze gemaakt? Vind je de tekeningen mooi? Passen de tekeningen bij het verhaal?
Jeff Kinney
7. Wat vind je leuk aan het boek?
dit is niet de eerste keer dat mam ons met een reisje overvalt. vorig jaar zei ze op de eerste dag van de zomervakantie dat we een paar dagen naar het noorden zouden gaan om tante Loretta te bezoeken in het verpleeghuis.
ik vond dat niet echt een toffe aftrap van de zomer. bij een eerder bezoek aan tante Loretta greep haar kamergenote me vast en die liet me pas los toen een verzorger haar een chocolademuffin gaf.
maar dat verpleghuis was een grap van mam. de volgende ochtend bij het ontbijt vertelde ze ons waar we ECHT heen gingen.
ik en mijn broer waren blij, want we zagen er allebij tegen op om de eerste week van de zomervakantie sjoelend in een verpleeghuis door te brengen.
maar toen mijn kleine broertje Max het hoorde dat de plannen waren gewijzigd, ging hij compleet door het lint. mam had het bezoek van tante Loretta zo opgehemeld dat Max er echt naar uitkeek.
8. Wat vind je niet leuk aan het boek?
het zijn allemaal verschillende verhalen maar het gaat wel over hetzelfde.
9. Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
ja
rich ik wil zien hoe hij zich gedraagt.
10. Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
de moeder heeft geen ogen dat is wel een beetje appart. ik weet dat ze een bril draagt maar als iemand een bril draagt dan zie je de ogen er doorheen.
11. Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
12. Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen
13. Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
van mijn leeftijd en jonger.