Om indruk te maken op mijn klasgenoten heb ik beloofd om de coolste band EVER voor het schoolfeest te regelen. Hoe dom kun je zijn? The Drifting heeft nog steeds niet gereageerd op mijn e-mails en smeekbedes, en de kaartjes voor het schoolfeest zijn al uitverkocht! Ondertussen wil mijn moeder een surpriseparty voor mijn vader organiseren. Hij háát verrassingen! Bovendien verzint mijn familie de meest gênante sketches. Dus nu bemoei ik me hier ook maar mee. Twee feestjes tegelijk organiseren, dat moet toch lukken?

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Iris (10-12 jaar)
Heb je het boek uitgelezen?
Ja
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
cool, fascinerend, grappig, leuk, mooi, realistisch, romantisch, vrolijk, zielig
Staan er tekeningen in het boek? Door wie zijn ze gemaakt? Vind je de tekeningen mooi? Passen de tekeningen bij het verhaal?
nee
Wat vind je leuk aan het boek?
Ik vind het leuk omdat er altijd wat gebeurd met dit boek vind ik nooit saai.
Wat vind je niet leuk aan het boek?
Sommige dingen vind ik zielig voor suzy omdat er twee hele gemene meiden op haar school zitten.
Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
Mirthe de bff van suzy lijkt me heel aardig omdat ze altijd vrolijk is.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Het is een leuk boek waar heel veel in gebeurt Want suzy had haar mond voorbij gepraat en heeft gezegd dat een wereldberoemde komt op het school feest daar komt ze diep mee in de nesten en ze doet er alles aan om te zorgen dat het nog wat word.
Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
Alle meisjes van de 10 jaar

Geef een antwoord