De afgelopen maand kon je meedoen aan een ontwerpwedstrijd voor mijn nieuwe boekenlegger. Ik heb de vijf mooiste tekeningen uitgekozen en die staan hieronder. Maar welke tekening komt er nu op mijn boekenlegger? Daar mag jij me bij mee helpen. Kies onderaan dit bericht welke tekening jij het leukste vind. Stemmen kan t/m zondag 4 december. De tekening die de meeste stemmen krijgt wordt de nieuwe boekenlegger van Ikvindlezenleuk.

 

boekenlegger-2016

 

Welke van deze vijf tekeningen vind jij het leukst? Tekening 1 is de tekening met de lezende jongen op de stapel boeken en tekening 2 staat daarnaast, enz. Klik daarna op de knop met ‘vote’ erop (dit is Engels voor ‘stem’). Dan wordt jouw stem verstuurd!

[poll id=”7″]

 

9 reacties

 1. Gedaan foto 1

 2. Author

  bedankt voor het stemmen!

 3. foto 1 vind ik heel mooi

 4. Gestemd op nummer 2

 5. Author

  bedankt voor het stemmen

 6. Author

  heb je ook gestemd?

 7. tekening 1 is heel leuk

 8. Ik heb gestemd op tekening 1 !
  Super mooie boekenlegger en ik gun het dat tekening 1 wint!

 9. Tekening nummer 1 is de beste !!

Comments are closed.