logo Celebrate BooksIn april 2016 werd de eerste Nederlandse boekenbox verstuurd. In Amerika is zo’n boekenbox al erg bekend. Het afgelopen jaar zijn er 8 verschillende boekenboxen verstuurd. Deze maand wordt er voor het eerst ook een boekenbox verstuurd voor kinderen vanaf 10 jaar.

 

Wat is een boekenbox?

De boekenbox is een doos met daarin een Nederlandstalig boek met daarbij 3-5 cadeautjes die met dit boek of die met boeken of lezen in het algemeen te maken hebben. Elke box heeft een ander thema. Het thema voor voor de Junior Box is ‘Hunted Magic’.

 

Wat zit er in een boekenbox?

In de Junior Box zit een Nederlandstalig jeugdboek dat in januari in de boekhandels zal verschijnen. De titel van het boek wordt nog niet verklapt. Dit boek heeft in de Verenigde Staten 20 weken op de New York Times bestseller lijst gestaan en heeft meerdere prijzen gewonnen. De cadeautjes kunnen van alles zijn, bijvoorbeeld boekenleggers, sieraden, stickers. Het is een eigenlijk een verrassingspakket.

 

Wanneer wordt de boekenbox verstuurd?

De Junior Box wordt half januari verstuurd.

 

Hoe bestel ik een boekenbox?

Meer informatie over de boekenboxen en hoe je deze box kunt bestellen vind je hier.

 

Lees hier mijn interview met Sandra van Celebrate Books

 

De plaatjes komen van de website van Celebrate Books