Mijn Celebrate Books Junior boekenbox is er…

Ik schreef al eerder over Celebrate Books en de eerste junior boekenbox. Deze junior boekenbox heeft als thema ‘Hunted Magic’. Vrijdag werd deze boekenbox bezorgd en ik was ontzettend nieuwsgierig wat er voor leuke dingen in zouden zitten, en welk boek het zou zijn. Ben jij ook nieuwsgierig?

De postbezorger gaf mij een doosje met daarop het logo van Celebrate Books.

Toen ik de doos openmaakte zag ik een boekenlegger van Celebrate Books, een kaart met het thema van deze boekenbox en opvulmateriaal. Wat zou er onder het opvulmateriaal zitten?

Ik haalde een deel van het opvulmateriaal weg en zag het volgende…

Uit de doos kwam een ingepakt boek, een zakje met iets erin, een kaart met daarop een tekening met Nederlandse tekst én de handtekening van de schrijver, een notitieboekje en een kaartspel.

Nieuwsgierig maakte ik eerst het zakje open. Ik wilde namelijk het boek tot het laatste bewaren. In het zakje zat een boekenlegger, een sticker, een pin om op een tas of kledingstuk vast te maken en een ketting. Vooral de ketting vind ik erg leuk. Die ga ik zeker dragen.

En toen was het tijd om het boek uit te pakken. Het boek uit deze boekenbox is “Serafina en de man met het zwarte mantel” van Robert Beatty. Dit is het eerste deel uit een serie van 3 boeken over Serafina.

Serafina is twaalf jaar en woont met haar vader in de kelders van een groot landgoed. Niemand mag van haar bestaan afweten. Op een dag ontdekt ze dat er vreemde dingen gebeuren op het landgoed. Er verdwijnen kinderen. En een vreemde man in een zwarte mantel dwaalt door de gangen van het kasteel. Serafina slaat de waarschuwingen van haar vader in de wind en gaat op onderzoek. Maar haar zoektocht is gevaarlijker dan ze zelf beseft…

 

Dank je wel, Sandra & Celebrate Books voor deze mooie boekenbox en dat ik hem mocht ontvangen in ruil voor het maken van reclame.

Wil jij ook zo’n leuke verrassingsboekenbox bestellen? Ga dan naar de website van Celebrate Books. Elke maand is er weer een ander thema