Jim Smith – Ik ben (g)een sukkel (2e recensie)

Ik vond het nooit erg dat mijn naam Simon Sukkel is, maar sinds de dag dat Jonas Jonasovski bij me op school zit, verpest hij er mijn hele leven mee. Ik ga er alles aan doen om opnieuw de coolste jongen van mijn school te worden en wraak te nemen op die vreselijke Jonas!

Boekinformatie
Schrijver: Jim Smith
Titel: Ik ben (g)een sukkel
Uitgeverij: Deltas
Jaartal: 2013
Bladzijden: 238
Illustrator: Jim Smith
Vertaler: Kitty Polderman
Genre: school
Leeftijd: 10+

Lees dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via Libris, bol.com of bazarow en ondersteun mijn website. Of leen het (e-)boek bij de bibliotheek in Nederland of in België
boek
ikvindlezenleuk knop andere recensies lezen

Mening over het boek

Recensie van Elijah (10-12 jaar)
1. Wat vind je van het boek?
★★★★★
2. Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek is leuk en ik heb het al vaak gelezen
3. Welke steekwoorden passen bij het boek?
cool, grappig, leuk, spannend, vrolijk
4. Staan er tekeningen in het boek? Wie heeft ze gemaakt?
Jim Smith
5. Wat vind je van de tekeningen? Passen ze bij het verhaal?
Ja ze passen bij het verhaal en ze zijn grappig
6. Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemakkelijk
7. Waar gaat het verhaal over?
Simon die problemen krijgt met zijn vriend Gozer
8. Wie is de hoofdpersoon?
Simon Sukkel
9. Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
Simon en dan naar Ratjoch gaan
10. In welke tijd speelt het verhaal zich af?
Nu
11. Waar speelt het verhaal zich af?
Op de aarde
12. Waarom moeten andere kinderen dit boek lezen?
Het is een erg leuk boek en het is niet alleen voor jongens
13. Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Nee
14. Wil je het boek nog een keer lezen?
Ja, ik wil het boek nog een keer lezen

Tip

Op zoek naar meer informatie over de schrijver, illustrator en/of vertaler? Zoek via Google of hij/zij een eigen website heeft. Je kunt ook kijken op de website van de uitgeverij of op de websites van Jeugdbibliotheek, Jeugdliteratuur, Leesfeest

Geef een reactie