boekomslag Geronimo Stilton - Fantasia III (Fantasia 3)

De regenboogdraak kwam mij opnieuw halen om Florina, de feeënkoningin, te redden uit de gemene klauwen van de heks Strega (jullie kennen haar nog uit mijn eerste twee Fantasia-avonturen). Strega had Florina ontvoerd en nu leed heel Fantasia onder een alsmaar voortdurende ijskoude winter. BRRR… Ik aarzelde geen moment en liet in dit derde deel mij door de regenboogdraak meenemen naar het Rijk der Kabouters, waar ik gelukkig mijn oude vrienden van de Fantasiaclub weer ontmoette. Samen gingen we op weg om Florina te zoeken. We hadden van Boletus, de koning van de kabouters, een heel bijzonder kompas meegekregen om ons te helpen onze weg te vinden. Maar die weg voerde ons langs de vreselijkste plekken: het Rijk der Nachtmerries bijvoorbeeld, of wat dacht je van de Vuurspuwende Vulkaan of het gevecht tegen de Ring van Licht? Uiteindelijk moest ik het opnemen tegen Strega zelf in een bloedstollend duel, terwijl we op draken vlogen!

knop meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Britt (12-15 jaar)
1. Wat vind je van het boek?
★★★★☆
2. Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Het boek heeft een mooie voorkant, Ik vond de tekst op de achterkant leuk, Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen
3. Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, cool, grappig, vrolijk, stinkend (door de geur pagina’s)
4. Staan er tekeningen in het boek? Wie heeft ze gemaakt?
er staan tekeningen in die door mensen zijn gemaakt met hele moeilijke namen
5. Wat vind je van de tekeningen? Passen ze bij het verhaal?
ik vind de tekeningen heeel leuk!
6. Is het boek moeilijk of gemakkelijk te lezen?
Gemiddeld
7. Waar gaat het verhaal over?
over een avontuur in Fantasia
8. Wie is de hoofdpersoon?
Geronimo Stilton
9. Is er iemand uit het boek die je in het echt zou willen ontmoeten? Wat zou je dan samen gaan doen?
ik wil bij de bruiloften zijn!
10. In welke tijd speelt het verhaal zich af?
Nu
11. Waar speelt het verhaal zich af?
Fantasia
12. Waarom moeten andere kinderen dit boek lezen?
het is heel grappig!
13. Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
er zitten geurpaginas in!
14. Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen, Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen

Geef een antwoord