Jacques Vriens op bezoek bij bieb Schiedam

In februari was Jacques Vriens te gast in Schiedam. De bijeenkomst was georganiseerd door het Schiedams Boekhuis en werd gehouden in de bibliotheek. Jacques Vriens was uitgenodigd in het kader van de actie Geef Mij Maar Een Boek, die dit jaar voor de tweede keer werd gehouden. Het boek Achtste-groepers huilen niet was hierdoor tijdelijk voor maar 2 euro te koop.

Jacques las een stukje voor uit Achtste-groepers huilen niet, en vertelde over de reden waarom hij dit boek heeft geschreven. Ook vertelde hij over de tijd dat hij leerkracht was. Kinderen uit de zaal mochten natuurlijk vragen stellen. Er werden boekenleggers uitgedeeld met daarop boeken van Jacques Vriens. Daarop wilde een van de kinderen weten of Jacques echt een boek over Baron 1898 heeft geschreven. Het antwoord was ‘ja’. Dat vonden de kinderen toch wel erg leuk, want het is een spannende attractie.

Na afloop was er tijd om boeken te kopen, er een handtekening in te laten zetten en op de foto te gaan.

 

 

Over het boek

[book-info title=”Achtste-groepers huilen niet” author=”Jacques Vriens”]

 

 

bol, [link_Bruna url=”http://www.awin1.com/cread.php?awinmid=8378&awinaffid=370483&clickref=bruna-algemeen&p=https%3A%2F%2Fwww.bruna.nl%2F”]

 

Deze foto’s zijn door mijzelf gemaakt, behalve de foto waar ik zelf op sta.